Jannes – Jy Hebt De Hemel Niet Verdient Lirik Terjemahan

Jannes | Judul Lagu: Jy Hebt De Hemel Niet Verdient

ik laat myn leven niet langer meer door jou verpesten.
ik laat myn leven niet langer meer door jou verpesten.
denk niet dat ik zonder jou niet leven kan. Ik gaf jou iin al die jaren alleen maar t beste, terwyl jy de liefde bedreef by een andere man.
denk niet bahwa ik zonder jou niet leven kan. Ik gaf jou iin al die jaren alleen maar t beste, terwyl jy de liefde bedreef oleh een andere man.
CHORUS:
PADUAN SUARA:
jy hebt de hemel niet verdient,noem my niet langer meer jouw vriend. jouw liefde was enkel maar spel, nou dat zul je weten. het is nu over en voorby. nee jy bestaat niet meer voor my. al zit ik dagen in een hel maar dat is maar even.
jy hebt de hemel niet verdient, noem my niet langer meer jouw vriend. jouw liefde adalah enkel maar spel, apakah Anda zul je weten. het adalah nu atas en voorby. nee jy bestaat niet meer voor my. al zit ik dagen di een hel maar yang maar genap.
_
_
jy denkt nog aan dat kasteel waar je niet mee kunt bouwen en wat een ander ook denkt dat laat je koud en hoe heb ik jou al die jaren toch kunnen vertrouwen en nu wil je my ook nog zeggen dat jy van me houd.
jy denkt nog aan bahwa kasteel waar je niet mee kunt bouwen en wat een ander ook denkt dat laat je koud en hoe heb ik jou al die jaren toch kunnen vertrouwen en nu wil je ook nog zeggen dat jy van me houd.
CHORUS: 2X
CHORUS: 2X

Terjemahan Lirik Lagu Jannes Lainnya