lagu THC – Terjemahan Lirik Sbm Diss

THC | Judul Lagu: Sbm Diss

mhuahahahaha
mhuahahahaha
en deze shit a leiden noord gestoord (noorde)
en deze shit a leiden noord gestoord (noorde)
O0o0o I want to port my fucking finger in your sisters ass.
O0o0o Saya ingin memancangkan jari sialan saya di pantat saudara perempuan Anda.
hahahaahahaha
hahahaahahaha


Refrein: 2x
Refrein: 2x
Fuck haarlem fuck sbm ik gebruik je moeder voor de sm dit is leiden noord gek en gestoord je wordt vermoord in een poort niemand die je hoort.
Fuck haarlem fuck sbm ik gebruik je moeder voor de sm dit adalah leiden noord gek en gestoord je katat vermoord di een poort niemand die je hoort.
S.o.S biet el nges.
S.ES biet el nges.
Schalkwijk kom niet in mijn beriek in euk je zujes lijk je probeert te spotten met de haaglanden maar ik heb je zusje in mjn handen ik zal je moeder verbranden en je zusje aan randen.
Schalkwijk kom niet di mijn beriek di euk je zujes lijk je probeert te spotten bertemu de haaglanden maar ik heb je zusje di mjn handen ik zal je moeder verbranden en je zusje aan randen.
Motto en gwie mok ve lotto.
Motto en gwie mok ve lotto.
En dan kom ik naar je toe in de rijm met ons geen geheim.
En dan kom ik naar je toe di de rijm met ons geen geheim.
Ik rij zwart.
Ik rij zwart
breek je zusjes hart neuk haar en etaal haar met euro card master card. dhc zijn onze buren als hun het niet doen zal ik de kogels op je af vuren en je zus begluren dat zal niet lang duren dat deze leiden mare met je zusje paren maar je zus heeft veel haren tog ga ik haar klareeeeeeeeeeeen!!.
breek je zusjes hart neuk haar en etaal haar bertemu kartu master kartu euro. dhc zijn onze buren als hun het niet doen zen ik de kogels op je af vuren en je zus begluren that zal niet lang duren that deze leiden mare met je zusje paren maar je zus heeft veel haren tog ga ik haar klareeeeeeeeeee !!
Refrein: 2x
Refrein: 2x
Fuck haarlem fuck sbm ik gebruik je moeder voor de sm dit is leiden noord gek en gestoord je wordt vermoord in een poort niemand die je hoort.
Fuck haarlem fuck sbm ik gebruik je moeder voor de sm dit adalah leiden noord gek en gestoord je katat vermoord di een poort niemand die je hoort.
Schalkwijk ik regen door jullie wijk en zet je op de kijk wat ruzie uitlijden en je gaat je zus verleiden en neuken en beuken van alle kanten je moeder en je tante.
Schalkwijk ik regen pintu jullie wijk en zet je op de kijk wat ruzie uitlijden en je gaat je zus verleiden en neuken en beuken van alle kanten je moeder en je tante.
dit is l.o.g’s in me ene hand een mes andere hand een bierfles zet al jullie zussen op de thuis je moeder komt naar de haag pak haar bij er kraag weet dat ik je zusje open zaag maagedenvlies ik weet dat je verliest maar dit is wat je kiest
dit adalah log di me ene tangan een mes andere tangan een bierfles zet al jullie zussen op de thuis je moeder komt naar de haag pak haar bij er kraag weet bahwa ik je zusje buka zaag maagedenvlies ik weet yang je verliest maar dit is wat je kiest
SBM HAARLEM op gelet je zusje is nog steeds mijn geile pijp slet ik neuk haar in de bubbling trend als ik klaar bnen gooi ik haar uit die fucking flat he amersfoort dit is leiden noord dit is leiden noord.
SBM HAARLEM op gelet je zusje adalah nog steeds mijn geile pijp slet ik neuk haar dalam tren gelembung als ik klaar bnen gooi ik haar uit die fucking flat dia amersfoort dit adalah leiden noord dit adalah leiden noord.
Karimo de volgende slachtoffer ik kom met de koffer de bom gaat ontploffen karimo is bang voor de popo moto je piemel pijpen is een kleien klus bewaar die voor je zuss laat mc riko met rust motto je zus is mijn pijp mus dus ik laart haar in de trein of in de bus verleden tijd van trekken is getrokken dus dat betekent dat ik je zus ga fucken ruzie uitlokken en dan gaan w e knokken vieze kanker hoer ziet niks anders dan de harde vloer waner die niker uit het gestigt op haar ligt ogen dicgt vieze nicht.
Karimo de volgende slachtoffer ik kom met de koffer de bom gaat ontploffen karimo adalah bang voor de popo moto je piemel pijpen adalah een kleien klus bewaar die voor je zuss laat mc riko bertemu motto karat je zus adalah mijn pijp mus dus ik laart haar di de trein in de bus verleden tijd van trekken adalah getrokken dus yang betekent bahwa ik je zus ga fucken ruzie uitlokken en dan gaan kami knokken vieze kanker hoer ziet niks anders dan de harde vloer waner die niker uit het gestigt op haar ligt ogen dicgt vieze nicht .
ja viese joden we komen jullie doden
ja viese joden kami komen jullie doden

Terjemahan Lirik Lagu THC Lainnya