Lange Frans En Baas B. – Lirik Terjemahan Sporen

Lange Frans En Baas B. | Judul Lagu: Sporen

schrijf me eigen geschiedenis.
schrijf me eigen geschiedenis.
lange frans:
lange frans:
voor de controle, zwolle vorig jaar op de map ja, daar komt die klap ja daar komt die bas, lekker spectaculair als geen ander. als je eenmaal hebt geproeft poets je nooit meer je tanden. ik kapte met school en ze verklaarde me voor gek ach ja, kom ik heb alleen maar aandacht voor me tracks. dus we gingen van de spuug dingen naar de grote prijs zo´n sterke bezetting daar dat het leek op een grote loterij. zwolle tijdens vijf in het land en later bij big brothers, dat is niet alles. diverse radioprogramma´s de vet nieuwe tracks liggen te wachten op de plank. fuck de brigadefiguur plus die gast van rotterdam.
voor de controle, zwolle vorig jaar op de peta ja, daar komt die klap ja daar komt die bas, lekker spectaculair als geen ander. als je eenmaal hebt geproeft penyair je nooit meer je tanden. ik kapte bertemu sekolah en ze verklaarde me voor gek ach ja, kom ik heb alleen maar aandacht voor me tracks. Dengan demikian, kita mungkin tidak memiliki kesempatan untuk melakukan hal yang lebih baik daripada yang telah terjadi sebelumnya. zwolle tijdens vijf di het land en kemudian bij big brothers, itulah niet alles. beragam radioprogramma & akut de s vet nieuwe trek liggen te wachten op de plank. fuck de brigadefiguur plus die gast van rotterdam.
een plan wordt gemaakt, het pand wordt gekraakt. al eengaat appraat en drank wordt gekaapt. driehonderd man hollandia blikken bier met fugel.
een plan kata t gemaakt, het pand kata gekraakt. al eengaat appraat en minum kata gekaapt. pria drienonderd hollandia blikken bier menemui fugel.
absurte organisators en ook gekukkel. treed op. een vage illigale hip-hop party. exclusief als bob en niet te zo´n sikkie marly dynamiet, digitale camera legt het vast. het brengt verslag uit van de dag en de nacht. ja oke.
Organisator absurte en ook gekukkel. treed op. pesta hip-hop ilusi. Eksklusifitas dan kualitasnya; n sikkie marly dynamiet, kamera digitale legt het luas. het brengt verslag uit van de dag en de nacht. ja oke
ik kapte met school en ze verklaarde me voor gek. maar nu rap ik met de back up van een symfonie orkest. op toer met die homedroom, ik hoop dat je dat inziet en lekker in een stimpie, met nike-air als gympy´s. maxima daar rook ik eindeloos met stimpie. op gezwolle, het wordt niet kleiner en het krimpt niet. ja,ja, ik hoop dat men het inziet. het wordt niet kleiner en het krimpt niet.
ik kapte bertemu sekolah en ze verklaarde me voor gek. maar nu rap ik bertemu kembali van een symfonie orkest. op toer bertemu dengan homedroom mati, ik hoop yang membuat Anda merasa nyaman di tempat kerja, bertemu dengan orang lain. maxima daar rook ik eindeloos bertemu stimpie. op gezwolle, het wordt niet kleiner en het krimpt niet. ja, ja, ik hoop bahwa orang-orang di dalamnya. het wordt niet kleiner en het krimpt niet.
ik ben niet de eerste, ben niet de pomatari, niet de legandarishe boxer mohammed ali. of junkkari kauwtocht door de tralies. nee ik ben freaky rico met de parima robaris. en me baas is lachend van de baas in volle vaan half maar met mijn voor waarde volle maan. ik kom er niet zo vaak meer maar ik zwom al die jaren ik altijd in het water samen met me orka´s samen in het dolfanarium (hardewijk!)
ik ben niet de eerste, ben niet de pomatari, niet de legandarishe petinju mohammed ali. dari junkkari kauwtocht pintu de tralies. nee ik ben freaky rico bertemu de parima robaris en me baas adalah lachend van de baas di voloon vaan setengah maar bertemu mijn voor waarde volle maan. iet iet) amen amen amen)))))))
ik ben nog steeds een beetje schigofreen,maar ik weet dat jullie weten dat ik jullie nooit vergeet, en ook al waren mijn ouders het neit altijd met me eens. ik hou van jullie, 1 liefde.
ik ben nog steeds een beetje schigofreen, maar ik weet that jullie weten that ik jullie nooit vergeet, en ook al waren mijn ouders het neit altijd bertemu saya eens. ik hou van jullie, 1 liefde.
Ik geef me bloot maar niet zo bloot als de rofi, dit is persoonlijk, natuurlijk toon ik emotie. opgegroeit bij me moeder in de moltiverde flat kreeg ik een buitengewoon gezonde opvoeding zonder moeder, maar, zij en me pa maakten ruzie onderling ik stond er middenin, te jong om te snappen waarom het ging. ik was die kwajongen, kruimeldief, kuttekop bonte broek, opgezwolle. me eerste joint suck ik op. in die tijd nog geen bakkebaard van drie dagen. me eerste aanraking met die rake wietsmaken laat me proeven. na die party drinken we een paar glazen water, simpelweg omdat we geen kater hoeven.
Ik geef saya bloot maar niet zo bloot als de rofi, dit adalah persoonlijk, natuurlijk toon ik emotie. opgegroeit saya moeder di de moltiverde datar kreeg ik een buitengewoon gezonde opvoeding zonder moeder, maar, zij en me pa maakten ruzie onderling ik stond er middenin, te jong om te snappen waarom het ging. ik adalah die kwajongen, kruimeldief, kuttekop bonte broek, opgezwolle. saya eerste bersama mengisap ik op. in die tijd nog geen bakkebaard van drie dagen. Aku baru saja bertemu dengan rake wietsmaken laat me proeven. na party party minen we een paar glazen air, simpelweg omdat kita geen kater hoeven.
refrein:
refrein:
ik laat me sporen achter,schrijf me eigen geschiedenis.
ik laat me sporen achter, schrijf me eigen geschiedenis.
ik laat me sporen achter,schrijf me eigen geschiedenis.
ik laat me sporen achter, schrijf me eigen geschiedenis.
elke dag laat ik me voetsporen achter.
elke dag laat ik saya voetsporen achter.
oke, je zag stikkers en pttploegendiensten omdat het goed verdient en ik niet ver hoefde te fietsen. iets later werd ik slagen maar daar lagen mij boots nie,ik stopte naar een jaar buiten adem, ik was foetsie. ik werkte met vluchtelingen had contact met me neef die vast zat in aruba via tape´s die ik inspitte.
oke, je zag stikkers en pttploegendiensten omdat het goed verdient en ik niet ver hoefde te fietsen. iets kemudian werd ik slagen maar daar lagen mij boots nie, ik stopte naar een jaar buiten adem, ik adalah foetsie. ik werkte bertemu vluchtelingen telah menghubungi saya bertemu dengan banyak zat di aruba melalui tape & akut; die ik inspitte.
ik geef nu rapsclass en kids, ik geef ze info. ik zorg voor soepele en flexibele instroom.
ik geef nu rapsclass en kids, ik geef ze info. ik zorg voor soepele en flexibele instroom.
daarom waardeer ik wijd van sociaal lijf en dat nu zker me social lijf zo ineens verdwijnt. shit, somd geef ik instens groot gelijk beter hang ik in me eentje scheelt een hoop gezeik
daarom waardeer ik wijd van sociaal lijf en dat nu zker me social lijf zo ineens verdwijnt. sial, somd geef ik instens groot gelijk beter gantung ik in me eentje scheelt een hoop gezeik
maar de stikker is gesloten en getogen, maar als ik rappers zie komt het weer naar boven. ik verover die microfoon en neem het over we worden als vreemde vogels bekeken door vreemde ogen. en hoe je het ook went of keer
maar de stikker adalah gesloten en getogen, maar als ik rapper zie komt het weer naar boven. ik verover mati microfoon en neem het atas kita worden als vreemde vogels bekeken pintu vreemde ogen en hoe je het ook pergi dari keer

Terjemahan Lirik Lagu Lange Frans En Baas B. Lainnya