Maywood – Lagu Ik Wil Alles Met Je Delen Lirik Terjemahan

Maywood | Judul Lagu: Ik Wil Alles Met Je Delen

Jij bent niet de enige die zich verloren voelt En al kwamen woorden harder aan dan ik ze had bedoeld Ik meende alles wat ik zei, ik heb ook geleerd Om te vechten voor een nieuwe dag, is dat dan verkeerd refr.: Ik wil alles met je delen, ‘k wil alles voor je zijn En als je me wilt vertrouwen, dan delen we de pijn Samen met je janken, samen uit je bol Samen door het lint gaan, niets is mij te dol Het leven is een carrousel, het leven is een straat Die eens doodloopt als je niet meer weet hoe het verder gaat Even, ja heel even maar denk je ‘t is voorbij Maar ik hou van jou zoals je bent, hou je ook van mij refr. Als ik het licht zie aan de horizon Weet ik nog hoe het was, hoe het eens begon refr.
Jij membungkuk niet de enige mati zich verloren voelt En al kwamen woorden lebih keras aan dan ik ze telah bedoeld Ik meende alles wat ik zei, ik heb ook geleerd Om te vechten voor een nieuwe dag, adalah bahwa dan verkeerd refr .: Ik wil alles bertemu je delen, ‘k wil alles voor je zijn En als je aku layu vertrouwen, dan delen kita de pijn Samen bertemu je janken, samen uit je bol pintu Samen het lint gaan, niets adalah mij te dol Het leven adalah carenel, het leven adalah een straat Die eens doodloopt als je niet meer weet hoe het verder gaat Bahkan, ja heel bahkan maar denk je ‘t adalah voorbij Maar ik hou van jou zoals je bent, hou je ook van mij refr. Sambil merenungkannya, weet ik nog hoe het, cungkil dia begon refr.