opgezwolle – Lagu T Verre Oosten Lirik Terjemahan

opgezwolle | Judul Lagu: T Verre Oosten

oh… dacht dat jullie wat hadden…lekker dan..for the whole town. Zwolle shit baby. Tja.. welkom in het verre oosten…ik hou alles goud gozer. ben je vertrouwd, geboren en getogen. Monteverdilaan, moet ik verder gaan? elke dag help ik rappers omdat dat toch wat sneller gaat. Geheel geisoleerd. En dat op eige benen. dus het duurt effe voordat het grootste deel die steelo leert. En tegen die tijd zijn we verder dan dit. Wat is het tof in het binnenhof, ik kom met lekkere shit. Met frico-rico-frikandellen vers voor in de frituur. Fiets vanuit de veerallee voorbij de Indische buurt. Mac-drive, Pitstop voor mij een kindermenu, en de bananenmilkshake is zo verschrikkelijk zuur. Binne nu en binnen een uur moet ik nog op bezoek. Waar naar toe>? Zwolle zuid, Kampepoort, Holtebroek. Holtebroek, Assendorp, Sassenpoort, nog een tijdje gewerkt bij Stork zoals het hoort.. SHIT! ik kom uit een achterstandswijk, gasten slapen overdag zodat ze ‘snachts de man zijn. Ik was er nu alvast, maar wachten kan nog altijd. En Stickup is een mattie die met vaste hand schrijft
oh … dacht yang jullie wat hadden … lekker dan .. untuk seluruh kota Zwolle sial bayi Tja .. welkom di het verre oosten … ik hou alles goud gozer. ben je vertrouwd, geboren en getogen. Monteverdilaan, moet ik verder gaan? elke dag membantu ik rapper omdat dat toch wat sneller gaat. Geheel geisoleerd En that op eige benen. dus het duurt effe voordat het grootste deel die steelo leert. En tegen mati tijd zijn kami verder dan dit. Wat adalah teman baik di rumah, ik kom ketemu lekkere. Bertemu frico-rico-frikandellen vers voor di frituur. Fidel vanuit de veerallee voorbij de Indische buurt. Mac-drive, Pitstop voor mij een kindermenu, en de bananenmilkshake adalah zo verschrikkelijk zuur. Binne nu en binnen een uur moet ik nog op bezoek. Waar naar toe>? Zwolle zuid, Kampepoort, Holtebroek. Holtebroek, Assendorp, Sassenpoort, nog een tijdje gewerkt bij Bangau bangau het hoort .. SHIT! ik kom uit een achterstandswijk, gasten slapen overdag zodat ze ‘snachts de man zijn. Ik adalah er nu alvast, maar wachten kan nog altijd. En Stickup adalah een mattie mati bertemu dengan tangan kanan schrijft
uit het verre verre oosten (3x)
uit het verre verre oosten (3x)
Het is te ver om de fiets te pakken. Het is nog vroeg in Zwolle, dus ik rol naar het centrum. Een magisch tijperk, een maagjes-bolwerk. het gaat de laatste tijd ver in het oosten. Hoe dan ook ik bust lyrics scherper als Assendorp delic. Met pubers kom ik dan, massamoord brengen. absurde gare rondjes rijden dwars door de berm. rechts links net mis. Wat is die shit, wat een pech. van techno tot Drum ‘N Bass, rapclassic. 038-A28 6 letters Z.W.O.L. yeah now check the message. yah yah yah yah. en in de ochtend als ik opsta, een kater dus ik kaap een fiets, en zoek ze goed en kwaad als het gaat naar die beats. Niemand wakker dus ik maak ze wakker.no delic En ik vertel dat ik een paar minuten later aan kom kakken. Ik neem de shit op, echte hiphop. Tegen vieren zie je die Steez pierelieren. Zie jullie mensen later, zin in koffie drinken met m’n zwager. Ik zeg het met niveau het was zwaar vanavond. Mijn mensen krijgen huizen met urgentie, ik hoor vage verhalen over vreemde intensies. Zwolle is een soap, maar toffer dan goede tijden, met wijfies die ouder lijken, en gasten die jou bekijken.
Het adalah tuan rumah te pakken. Het adalah nog vroeg di Zwolle, dus ik rol naar het centrum. Een magisch tijperk, een maagjes-bolwerk. het gaat de laatste tijd ver di het oosten. Hoe dan ook ik bust lyrics scherper als Assendorp delic. Bertemu pemikir kom ik dan, massamoord brengen. absur gare rondjes rijden dwars door de berm. link ulang bersih mis. Wat adalah omong kosong, wat een pech. van techno tot Drum ‘N Bass, rapclassic. 038-A28 6 huruf Z.W.O.L. ya sekarang periksa pesannya yah yah yah yah en in ochtend als ik opsta, een kater dus ik kaap een fiets, en zoek ze goed en kwaad als het gaat naar beat beat. Niemand wakker dus ik maak ze wakker.no delic ik ik vertel yang ik een paar minuten nanti aan kom kakken. Ik neem de shit op, echte hiphop. Tegen vieren zie je die Steez pierelieren. Zie jullie mensen nanti, zin di koffie drinken bertemu m’n zwager. Ik zeg het bertemu niveau het adalah zwaar vanavond. Mijn mensen krijgen huizen bertemu urgentie, ik voor venenen atas intensifikasi vreemde. Zwolle adalah sabun, maar toffer dan goede tijden, bertemu wijfies mati ouder lijken, en gasten die jou bekijken.
In het
Di het

Terjemahan Lirik Lagu opgezwolle Lainnya