lagu Lange Frans En Baas B. – Terjemahan Lirik Zuip Anthem

Lange Frans En Baas B. | Judul Lagu: Zuip Anthem

eej joh, this is obie trice represent my man for frans going to be you know what i mean, in amsterdam right now, how sloem, all hat shit right now just right now, obie trice 2003 get the album cut,straatremixes deel 2 motherfuckers, jepperde pep,
eej joh, ini adalah obie trice mewakili laki-laki saya untuk frans akan menjadi Anda tahu apa yang saya maksud, di amsterdam sekarang, bagaimana sloem, semua topi sial sekarang tepat sekarang, obie trice 2003 mendapatkan potongan album, straatremixes deel 2 motherfuckers , jepperde pep,
lange frans:
lange frans:
okidokie, lange is hier doe mij maar 5 jenever en ook 5 bier. ik blijf hier tot de laaste ronde weet wat tequilla doet in een paar seconden, ik ga lam tot me kin over straat schaap, wakker worden alsof ik me heb geschoren met een kaasschaaf gebeurt mij vaak, vage acties, spute op auto´s en kotsen in taxi´s en misschien moet je het wel overdrijven alsof kan martini met de vele ommijve, omdat we space met wijven van 9e tot 5e ingestrek in jullie nek verblijve maak de joggle en de mogle want die kosten maar een lotto dat is lekker bij de jungle onderweg naar de fugle of in de studio met heres en de de nelles, lange frans negativ en de baassie naar de B.
okidokie, lange adalah hier doe mij maar 5 jenever en ook 5 bier. ik blijf hier tot de laaste ronde weet wat tequilla doet in een paar seconden, ik ga lam tot me kinatas straat schaap, wakker worden alsof ik me heb geschoren bertemu een kaasschaaf gebeurt mij vaak, aktivisme vage, spute op auto & akut; s en kotsen di taksi dan pesawat terbang yang sangat buruk, terlalu banyak yang bisa kita lihat, omnat kita bertemu dengan wijven van 9e tot 5e ingestrek di jullie nek verblijve maak de joggle en de mogle ingin mati kosten maen een lotto yang lekker bij de hutan onderweg naar de fugle di studio bertemu heres en de nelles, lange frans negativ en de baassie naar de B.
refrein 2x:
refrein 2x:
dit is die lauwe trek ouwie gek, als je niet zuipt hou dan je bek drink met ons en maak zo je dagen vol we gaan de bier met de baken met de glazen vol, (wat wat),
dit adalah die lauwe trek ouwie gek, als je niet zuipt hou dan je bek minum met ons en maak zo je dagen vol kita gaan de bier bertemu de baken bertemu de glazen vol, (wat wat),
negativ:
negativ:
oke ik begin bij de basis zuip met bier de andre hazes wat ik drink als ik opsta,jongen raad eens, rum een dikke vette fles in me kanis mix, bier, becardi, conjac tot voor de club swingen en val op me kontgat vet dist, en me speeksel rondspat als me pa die weer eens te veel op had maar op die feetsen neem ik wel een moppie mee die me cockie geeft en me tollie als een lolly eet, zodra ik kom schuif ik op, sorry teef, je meot nu echt verdwijnen en neem je hobby mee, bitch wil je zuipen, kom dan maar heir schat, ik heb een trechter en een echte ouderwetse biervat nou ben ik helemaal lam weet je nog dat ik 4 lak, wakker wordt in me kots en weet dat ik plezier had.
oke ik mulai bij de basis zuip bertemu bier de andre hazes wat ik drink als ik opsta, jongen raad eens, rum een ​​dikke vette fles in me kanis mix, bier, becardi, conjac tot voor de club swingen en val op me kontgat vet dist , en me speeksel rondspat als me pa die weer eens te veel op maar op die feetsen neem ik wel een moppie mee die me cockie geeft en me tollie als een lolly eet, zodra ik kom schuif ik op, maaf teef, je meot nu echt verdwijnen en neem je hobby mee, bitch wil je zuipen, kom dan maar heir schat, ik heb een trechter en een echte ouderwetse biervat nou ben ik helemaal lam weet je nog dat ik 4 lak, wakker wordt in me kots en weet dat ik plezier punya
refrein 2x.
refrein 2x
Baas B:
Baas B:
pak me blocknote, maak een kopstoot je gaat uit je dak om de bar weer opschoot, ik rock zo hard dat de becardi opfloot, ik kwam binnen met een krat omdat de bar niet opschoot een shotje hier en een shotje daar, geef ook nog maar een shotje aan dat botje daar, die flikker kwam op me af en vroeg wat mot je daar ik zei: ik vroeg der om een potje schaak. ree op d
pak saya blocknote, maak een kopstoot je gaat uit je dak om de bar weer opschoot, ik rock zo hard dat de becardi opfloot, ik kwam binnen bertemu dengan teman-teman Anda. een shotje aan dat botje daar, die flikker kwam op me af en vroeg wat mot je daar ik zei: ik vroeg der om een ​​potje schaak. ree op d

Terjemahan Lirik Lagu Lange Frans En Baas B. Lainnya